Barcelona Wine Week 2024

La quarta edició de la Barcelona Wine Week 2024 es presenta com una continuació exitosa de les edicions anteriors, el recinte de Fira de Barcelona a Montjuïc serà l’epicentre d’aquest esdeveniment del 5 al 7 de febrer de 2024. Amb la participació de més de 600 cellers, la fira promet reunir l’oferta vitivinícola més destacada d’Espanya, dirigida a compradors i a vistants tant nacionals com internacionals.

El programa compta amb una àmplia varietat d’activitats, des de ponències fins a estudis i taules rodones, centrades en temes clau com la innovació, la digitalització, la sostenibilitat, la internacionalització, l’enoturisme i el consum moderat. Reflectint el compromís de la Barcelona Wine Week amb les tendències i reptes contemporanis dins de la indústria vinícola.

Aquest esdeveniment que busca oferir una experiència sensorial completa, destaca la interconnexió entre el vi, la terra, els cellers i les històries úniques associades a cada Denominació d’Origen; destacant la diversitat territorial del patrimoni vitivinícola espanyol i fomentant-ne la presència en el mercat internacional.

Organitzada per Alimentaria Exhibitions, Barcelona Wine Week 2024 té com a objectiu ser un esdeveniment únic i disruptiu que ofereix l’oportunitat de descobrir la millor collita del vi espanyol. Amb la seva celebració al recinte firal de Montjuïc de Fira de Barcelona, s’espera que aquesta nova edició sigui un èxit i contribueixi a l’impuls de la indústria vitivinícola espanyola en l’escenari global. Ens trobem a la BWW!

5%

de descuento, especialmente para tí 🎁

Suscríbete para recibir tus descuentos exclusivos y mantente informado sobre nuestras últimas novedades y ofertas!

No enviamos correo basura! Lee nuestra política de privacidad para mas información.