• Més de cent anys dedicats a la terra i a l’elaboració de vins a la Terra Alta.
    Passa per casa!

LA CASA

Celler Mariol és un celler familiar de tercera generació, fundat el 1945 i situat a Batea a la Terra Alta. Aquesta és una petita i amagada comarca al sud de Catalunya, on el sector vitivinícola hi té una gran importància i tradició. Amb un clima mediterrani sec, uns sòls majoritàriament calcaris i la combinació de dos vents predominants, un de sec, el cerç, i un altre d’humit, la garbinada, aconseguim que els nostres raïms creixin en unes òptimes condicions. Gràcies a tots aquests factors i a l’estima pel conreu de les 50 hectàrees propies i d’altres petites finques de pagesos de la comarca, obtenim els nostres vins i vermuts, productes que expressen la singularitat del nostre territori i de la nostra gent. En la nostra aposta clara i ferma per l’agricultura sostenible, posem el nostre granet de sorra en la cura i protecció del paisatge i afavorim l’arrelament de la gent als pobles d’aquí.

A Celler Mariol estem enfocats en elaborar vermuts i vins mono-varietals de qualitat, amb una presentació molt atrevida dissenyada pel director d’art alemany, Mirko Borsche.

LA HISTÒRIA

Els nostres avis, Josep Maria Bes i Josefina Aguiló, van començar a vendre el vi fet a casa en alguns mercats importants de la zona. L’any 1971, els nostres pares, Josep Vaquer i Emília Llop, es van fer càrrec del celler; van ser pioners a la comarca a plantar i embotellar syrah i cabernet sauvignon, unes varietats molt innovadores i sofisticades als anys 80.

Amb la tercera generació del celler, Josep Maria, Miquel Àngel i Marta Vaquer, vam crear un nou concepte, una nova cultura del vi que transmetem i expressem amb la imatge dels nostres vins. Quina és la nostra filosofia? Acostar el vi al màxim de gent, fent ús del seu poder socialitzador. Volem un vi sense complexes, divertit i a l’abast de tothom. Salut!

VINYES

Les nostres vinyes reflecteixen la nostra història i la del nostre entorn, des de la implantació i cultiu de les varietats forànies els anys 80, syrah, cabernet i merlot, al retorn a la tradició més ancestral amb l’ennobliment de les garnatxes de la Terra Alta, fins a l’experimentació amb varietats com el verdejo. Les nostres vinyes son avantguarda, curiositat i tradició.

VINS ECOLÒGICS

El nostre compromís és no interferir en la complexitat de l’ecosistema del nostre territori, i ho aconseguim conreant les nostres vinyes de forma sostenible i ecològica. A hores d’ara, els nostres vins CASA MARIOL GARNATXA BLANCA i CASA MARIOL GARNATXA NEGRA, disposen del certificat ecològic, la resta de varietats ho seràn aviat.

VINS VEGANS

Ens agrada remenar, escoltar i explorar les noves tendències per emocionar i sorprendre amb vermuts, vins i licors que no deixin a ningú indiferent.
I per acostar-nos més a les actuals sensibilitats, des del 2019 els nostres productes disposen de la certificació Vegana, que garanteix que no s’han emprat substàncies d’origen animal, en cap etapa de l’elaboració dels nostres vermuts i vins.

EQUIP HUMÀ

Ens agrada explicar que som una gran família, els nostres vermuts i vins son el resultat de la il·lusió i la feina de tot l’equip de Casa Mariol. El Josep Maria és el nostre enòleg i gerent, l’Artur la seva mà dreta. El David i el Jonatan son els responsables de que totes les comandes arribin a bon port, el Gonzalo i la Iolanda i s’ocupen dels números i de les compres. L’Arturas i l’Adrià tenen cura dels vins fins que surten de casa nostra i el Xavi, el Joe i la Marta són el nostre equip comercial. Ja ens coneixeu a tots!! Coneixeu els nostres vins?

ANÀLISI I CONTROL

Assegurar la tranquil·litat dels nostres clients, és per a nosaltres, sinònim d’eficiència. Per això posem molts esforços en la traçabilitat, el control i l’anàlisi dels vins i dels raïms. El nostre laboratori de control és una peça clau en el dia a dia; la cirereta del pastís que ens garanteix la qualitat dels nostres productes.