PREMIS VINARI 2024

PREMIS ALS MILLORS VERMUTS CATALANS

Ens plau anunciar que el nostre estimat Vermut Blanc ha estat distingit amb el prestigi贸s Premi Vinari de Plata 2024! Aquest reconeixement 茅s un testimoni de l’excel路lent treball i dedicaci贸 del nostre equip, aix铆 com de la qualitat excepcional del nostre producte.

Aquest guard贸 marca la quarta ocasi贸 en qu猫 el nostre Vermut Blanc 茅s honorat en els premis Vinari. El 2020, vam rebre la medalla d’or, seguida per la medalla de plata el 2021 i el 2023. Aquest nou reconeixement no nom茅s consolida la nostra posici贸, sin贸 que tamb茅 ressalta la nostra consist猫ncia en oferir un producte de la m茅s alta qualitat.

L’猫xit del nostre Vermut Blanc es deu a una combinaci贸 d’ingredients de primera qualitat i un proc茅s d’elaboraci贸 meticul贸s, realitzat per un equip comprom猫s amb el bon fer. Estem orgullosos de compartir aquest 猫xit amb els nostres fidels clients, el suport continu dels quals ens impulsa a seguir superant-nos.

Ens comprometem a mantenir el nostre est脿ndard de qualitat i a seguir oferint experi猫ncies incomparables a tots aquells que gaudeixen del nostre Vermut. Brindem junts per aquest emocionant 猫xit i per un futur ple d’猫xits!

Cheers!

Et pot interessar…

5%

de descuento, especialmente para t铆 馃巵

Suscr铆bete para recibir tus descuentos exclusivos y mantente informado sobre nuestras 煤ltimas novedades y ofertas!

No enviamos correo basura! Lee nuestra pol铆tica de privacidad para mas informaci贸n.