Prowein Goes City.

Estem emocionats!

Estem encantats de compartir que el Vermut Casa Mariol brillarà al prestigiós Classic Remise de Düsseldorf, representant l’esperit vibrant i la tradició del vermut català com a part del programa Prowein Goes the City!

Acompanyeu-nos en una vetllada inoblidable per celebrar la màgia del vermut, la beguda més de moda i divertida, que segueix honrant les seves arrelades tradicions.

Organitzat per Destination Düsseldorf, aquest esdeveniment promet ser una encantadora barreja d’elegància i autenticitat. Brindem mentre gaudim de l’esperit emocionant del Vermut Casa Mariol.

Què és la Prowein Goes City?

Mentre la ProWein es dirigeix al públic professional, “ProWein goes city” del 7 al 12 de març de 2024 aplega consumidors finals, restauració, comerç del vi i cellers internacionals. I ho fa amb gran èxit des de 2007. Milers de gourmets hi participen cada any per prendre part en degustacions en botigues de vi, gaudir de menús de vi moderats o experimentar esdeveniments excepcionals sota el lema “El vi es troba amb l’art, la música o el disseny“. Això també serà així en la pròxima ProWein, i comença tres dies abans del començament de la fira, el 7 de març. Tant els visitants internacionals de Düsseldorf com els consumidors finals són benvinguts a ProWein goes city. El tema de la fira es reflecteix així per tota la ciutat i la regió.

El 2024, 58 restaurants, hotels i botigues especialitzades s’hi sumen amb més de 100 esdeveniments a la iniciativa conjunta de la Fira de Düsseldorf i l’associació econòmica Destination Düsseldorf. Des de vespres de vi georgians o tast de sake japonès, a tastings a cegues emocionants o la popular falstaff Big Bottle Party, presentacions de joves cellers o tast de vi amb productors internacionals d’elit: l’oferta és variada. També els amants del xampany i els còctels poden gaudir de nombroses degustacions amb plaers efervescent i d’alt percentatge d’alcohol a ProWein goes city.

Les degustacions de vi amb DJ en un ambient relaxat garanteixen una sortida tranquil·la després del tancament de la fira. Cellers de totes les grans nacions vinícoles europees estan representats, així com productors d’ultramar. Des del tast de vins gratuït fins al tast exclusiu de xampany per 350 €, aquí cada amant del vi trobarà el seu esdeveniment.

Ets a Düsseldorf? T’hi esperem!!!

5%

de descuento, especialmente para tí 🎁

Suscríbete para recibir tus descuentos exclusivos y mantente informado sobre nuestras últimas novedades y ofertas!

No enviamos correo basura! Lee nuestra política de privacidad para mas información.